miercuri, 10 februarie 2010

Completare la "Ora vesela..."

3. Monica Columbeanu pleaca... sau vrea sa plece sa traiasca in SUA! Nici ei nu ii mai place Romania! Ce rau imi pare ca rămânem si fara Moni!

Atat! Dar destul ...

A, si eu reciclez ulei

Uleiul in care prajesc "viata" animala sau vegetala, dupa ce nu il mai folosesc, il reciclez. Adică îl strâng într-un bidon de 5 litri și o sa-l duc la singurul centru din România - noroc ca e în București.

Asta ca exemplu pozitiv pentru știriștii PROTV care în România au găsit-o pe cea care arunca uleiul după ce prăjește un ou la chiuveta! Bine ca au găsit-o pe mamaie în Italia care îl reciclează! Or fi cautat-o mult?

Ora vesela de astazi - bleahhhh

In România se face din căcat bici :)) Ma uit la Măruță, cateodata e interesant si cum nu citesc reviste colorate de aici îmi iau portia de monden. De cele mai multe ori un monden interesant. Dar in seara asta nu mi-a venit sa cred ce a putut sa faca reiting :)

1. Fratele unei cunoscute, un necunoscut, arunca pastila ca Delia Matache se droghează cu cocaina :)) Nu sunt fan Delia. Ascult melodiile ei dar de când am văzut-o la "Serviți, va rog" mi s-a luat și nu îmi mai place. Dar de data asta chiar n-as fi vrut sa fiu in locul ei. Atât penibil, atâta fuga în jurul unei cozi scurte n-am văzut niciodată! Mint, am vazut de atatea ori dezbateri degeaba! Si intra in direct si mama celor doi ca sa zică... nimic. Fara noima toată discuția. Concluzia: nu avea ceva cu cel care a zis ca ea ar priza cocaina, ci avea o problema cu cel care a făcut din asta știre de prima pagina. Oaaaaau!

2. Mihai Albu, "creatorul" de incaltaminte, s-a ofensat ca a zis Laura Trica, designer-croitoreasa- creator de moda, ca o pereche de cizme de dama, creație personala a acestuia, sunt dezastruoase! Si a venit la Măruță sa se ia de viata ei, sa o facă croitoreasa cu intenția clara pentru telespectatorul din mine, de a o jigni, ca și cum aceasta meserie superba este vreo rușine, ca nu are studii de designer și își zice designer aiurea... Etc... Femeia a intrat în direct, i-a enumerat ceva studii și cu nesimțire, "creatorul" ii replica ca nu ieși designer după 6 luni de desen! Ca și cum pentru a "desena" trebuie sa te învețe cineva, nu presupune talent înnăscut! Tocmai el, un creator, ce-i drept cu studii arhitecturale, după cum a avut grija sa scoată bine în evidenta, face astfel de afirmații! Si foarte pornit pe "croitoreasa", ca ce își da ea cu părerea despre creațiile lui, sugerând ca ar fi de necomentat. Ca el nu își da cu părerea atât de vehement despre creațiile nimănui. Pe fata, as completa eu. Adică ea, dacă a fost sincera și și-a dat cu părerea cu glas tare despre ceva ce nu i-a plăcut e de condamnat, dar dacă i-ar fi dat limbi și ar fi ridicat în slavi "creația" ar fi fost super, designer, nu asa! Alta "confruntare" total fără noima.

Astăzi HappyHour mi-a făcut oarecum sila! Nu ma cheama si pe mine Maruta sa dau socoteala despre afirmatia mea?

Of...